Meubelreiniging.info maakt uw meubelen schoon

Bankstel reinigen bij de specialistBlaas nieuw leven in uw interieur.
Kunt u moeilijk afstand doen van uw geliefde zetel, salon of tapijt, maar heeft het wel een opfrisbeurt nodig? Dan kunt u bij ons terecht voor een professionele reiniging of herstelling. Dit gebeurt bij u thuis of in de firma.

Voordelen

Geld besparen
U zal minder geld uitgeven aan ons dan aan de aankoop van nieuwe meubelen. Onze vakkundigheid kan reinigen en/of herstellen zodat deze er weer piekfijn uitziet.

Op locatie
Wij komen aan huis. U bepaalt zelf de locatie van de reiniging. Dit kan bij u thuis, of in uw bedrijf, in een loods. U hoeft dus zelf de meubelen niet te verplaatsen. Onze
voorrijkosten en tariefstructuren zijn laag en duidelijk. Onze firma werkt ook tijdens het weekend en in de avonduren. Bedrijven, restaurants of bioscopen kunnen zo makkelijk en zonder hinder een beroep op ons doen tijdens de sluitingsuren.

Onze specialiteiten:

 • Meubels en tapijten reinigen
  Bent u het beu om steeds weer op die hardnekkige vlekken of vuil te kijken? Wellicht heeft u al zelf wat middeltjes uitgetest, zonder resultaat.
  Met onze ervaring en professionele vakmensen hebben we ondertussen een grote expertise opgebouwd. Voor het reinigen, desinfecteren en ontgeuren van uw bankstel of stoelen werken wij enkel met biologisch afbreekbare schoonmaakproducten. Dit proces doen wij ook met tapijten en karpetten.
 • Meubels repareren
  Zowel leren of stoffen meubelen, klassiek of modern, pakken wij aan. Dit is een greep uit de reparaties die wij kunnen uitvoeren: losgekomen naden of stiksels, brandgaten, De Ten opzichte van de kosten van een nieuw meubel, valt onze herstelling zeker te overwegen. Vraag daarom nu een vrijblijvende offerte aan.
 • Impregneren
  Impregneren is het aanbrengen van een vloeistof als beschermlaag op de vezels van uw meubelstof of vloerbedekking. Zo kan vuil zich vuil minder aan de vezels hechten. Het vuil blijft op de vezel liggen en kan makkelijk gereinigd worden.

Andere materialen
Wij kunnen ook caravans reinigen, matrassen, traplopers aanpakken. Een speciale aanpak wordt bij ieder project afgesproken.

Kies voor ons als u een werk tegen goeie prijs/kwaliteit wilt en uitgevoerd door ervaren en vriendelijk personeel. Wij komen aan huis of op locatie op een door u aangegeven tijdstip. Vraag nu gratis en vrijblijvende een offerte aan of bel voor een afspraak.

You may also like